Logo Roadjet

Container transport

RoadJet biedt nationaal en internationaal container transport.
Uw partner voor ieder type lading, door heel Europa.

Container transport door heel europa

RoadJet Logistics is dé specialist op het gebied van container transport. Dagelijks vervoeren wij goederen vanuit de belangrijke havens van Rotterdam en Antwerpen. Door de gunstige ligging van ons kantoor en warehouse in Dordrecht, gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, zijn wij een geschikte partner voor transporteren van containers van en naar deze twee havens. Wij zijn vertrouwd met nationaal en internationaal container transport en hebben een rijdekking door heel Europa. Bekijk naar welke landen wij transport uitvoeren via op onze routepagina. Met ons vakkundige personeel, zowel op kantoor als op de weg, zorgen wij dat uw lading veilig en zonder schade op uw eindbestemming terecht komt.

Onze moderne uitrusting speelt hierin een belangrijke rol. RoadJet beschikt over diverse combi chassis en 20’ft tot 45’ft containers. Voor ieder type lading zijn wij uw betrouwbare partner.

Onze oplossing voor container transport

Op zoek naar de expert op het gebied van container transport?
Wij verzorgen:

Bij RoadJet vinden we voor ieder vraagstuk de gepaste oplossing. Wat uw transport wens ook is, samen komen we eruit. Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Naast container transport kunnen wij u ook van dienst zijn met warehousing en FTL-groupage transport.

Services

Rotterdam, Antwerpen, Le Havre, Hamburg

Transport van en naar belangrijke Europese havens

Europese dekking

Transport door heel Europa

20, 40, 45FT - Flatrack

Containers verkrijgbaar in verschillende maten

ADR - Genset

Veilig transport van gevaarlijke goederen

Vraag over Container transport?

Neem direct contact met ons op of vul het formulier in op de contactpagina.

Container Transport Rotterdam

Container transport Rotterdam

Heeft u containertransport van of naar Rotterdam nodig? RoadJet Logistics biedt diverse opties voor transport en opslag. Wij rijden door heel Europa (en daarbuiten) dus waar uw lading ook naartoe moet, wij kunnen het regelen. Onze afdeling ‘Transport’ biedt verschillende diensten aan, zoals containervervoer, FTL/LTL-wegtransport voor zowel gekoelde als verwarmde ladingen, bulkvervoer en speciale transportprojecten.

Speciaal container transport Rotterdam

Ons motto? Voor alles is een oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in speciaal container transport, waarbij we voor onze klanten heel ver kunnen meedenken in het doen van speciale aanpassingen. Wij zijn een ervaren parter als het gaat om gekoeld transport, of het vervoeren van gevaarlijke of exceptionele goederen. Kortom, voor ieder type container transport bent u bij RoadJet aan het juiste adres.