Logo Roadjet

FTL – LTL

Deellading of full truck load vervoeren?
Wij leveren uw full truck load transport of deellading snel en efficiënt.

Flexibel transport
voor iedere lading

RoadJet Logistics biedt in binnen –en buitenland de beste oplossing voor al uw logistieke vraagstukken. Wij kiezen voor een klantgerichte aanpak met aandacht voor service en kwaliteit. Naast het vervoeren van deelladingen (LTL), kunt u bij ons ook terecht voor Full Truck Load (FTL). Onze vrachtwagens hebben een gemiddeld vloeroppervlakte van 13,6 laadmeter en zijn speciaal geselecteerd op het soort goederen dat u wilt vervoeren. Uw complete lading leveren wij snel en efficiënt af op uw bestemming.

Wij transporteren onder andere complete ladingen gekoelde producten, landbouwinstallaties en onderdelen voor industriële bouwprojecten. RoadJet zorgt dat het transportproces efficiënt verloopt. Vanuit ons kantoor in Dordrecht coördineert één vast contactpersoon uw lading van begin tot eind.

Onze FTL transport oplossing

Op zoek naar de expert op het gebied van FTL transport en LTL (Groupage) transport? Wij vervoeren uw Full Truck Load of deellading door heel Europa. FTL en LTL transport kunnen wij u ook van dienst zijn met warehousing en container transport.

Services

Compleet lading, Deelvrachten en Express service

Flexibele verzendopties voor elk type lading

Europees distributie netwerk

Betrouwbare distributie door heel Europa

ADR - Geconditioneerd transport

Levering gevaarlijke en geconditioneerde goederen

Speciaal transport / begeleiding

Transport en professionele begeleiding zendingen

Vraag over FTL – LTL?

Neem direct contact met ons op of vul het formulier in op de contactpagina.

FTL LTL Groupage

LTL Transport

Bij RoadJet bieden we efficiënte LTL (Less Than Truckload) transport- en groupage vervoersdiensten aan. Ons LTL-transport combineert zendingen van meerdere klanten in één vrachtwagen, wat kosten verlaagt en flexibele verzending van kleinere hoeveelheden mogelijk maakt. Dankzij geoptimaliseerde routes en vrachtconsolidatie verbeteren we zowel de efficiëntie als de duurzaamheid.

Groupage vervoer

Onze groupage diensten voegen goederen van verschillende verzenders samen in één zending, wat zorgt voor lagere transportkosten en betere benutting van de laadruimte. Dit is ideaal voor kleinere bedrijven, die profiteren van snellere doorlooptijden en lagere verzendtarieven. RoadJet levert flexibele en kostenefficiënte transportoplossingen om aan al uw logistieke behoeften te voldoen.