Logo Roadjet

Over ons

Met persoonlijke aandacht en oog voor kwaliteit, verzorgen wij al
meer dan 25 jaar transportservices. Tot oktober 2022 vanuit de Waalhaven in Rotterdam, tegenwoordig vanuit Dordrecht.

Onze geschiedenis

Door de oprichting in 1995 bestaat de bedrijfsnaam RoadJet inmiddels al meer dan 25 jaar. Oorspronkelijk is RoadJet begonnen als transportbedrijf wat zich bezighield met container- en trailertransport. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat opereert als Expediteur.

De omvang en het volume van de werkzaamheden is door de jaren heen flink gegroeid. Zo hebben door de jaren heen een aantal verhuizingen plaatsgevonden met als hoofdreden de vraag naar meer warehouse capaciteit.

Inmiddels bestaat het gehele team uit 30 interne medewerkers en meer dan 40 chauffeurs, die zowel nationaal als internationaal het werk verzetten. Sinds 2017 is RoadJet gevestigd aan de Sluisjesdijk in de Rotterdamse Waalhaven. Sinds oktober 2022 wordt de bedrijfsvoering uitgebreid op de Burgemeester Noorlandstraat 200 in Dordrecht. Hier beschikt RoadJet over een perceel van 15000m2, waarvan 8000m2 aan opslag capaciteit.

Er is door het bedrijf jarenlang flink geïnvesteerd in kennis en automatisering waardoor we de vraag van snelle en overzichtelijke afhandeling kunnen blijven beantwoorden.

Onze motivatie

Bij ons staan kwaliteit, veiligheid en een familiair gevoel op nummer 1. We staan voor persoonlijke aandacht en zorg, zowel naar onze medewerkers als naar onze opdrachtgevers en hun lading.

Onze missie is om voor elke vraag de passende oplossing te bieden. Zowel voor de dagelijkse doorsneelading als voor specifieke vraagstukken. Het product dat wij als logistiek dienstverlener leveren is werkelijk het ontzorgen van de opdrachtgever. Dat moet voor de opdrachtgever ook de reden zijn om ons in te schakelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat doordat wij het volledige proces met ons eigen team afwikkelen, wij alles overzichtelijk en direct in controle hebben. Dit bespaart de opdrachtgever tijd, zorgen en onduidelijkheden. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel: wat we toezeggen, komen we na!

Tevens zijn wij BREEAM gecertificeerd.

Breeam

Nieuws

Bedrijfsvideo Afbeelding
Bedrijfsvideo
02 mei 2024
Verhuizing naar Dordrecht
11 april 2023

Vacatures

Spreekt onze visie jou aan, en zou je onderdeel willen zijn van ons team? Voor goede mensen is altijd plek! Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op.

Expediteur
Dordrecht
Assistent warehousemanager
Rotterdam
Loods medewerker
Rotterdam