Logo Roadjet

Transportbedrijf Dordrecht

RoadJet is een transportbedrijf, gevestigd in Dordrecht. Je vindt ons aan de Burgemeester Noorlandstraat, waar we naast ons hoofdkantoor ook ruim 10.000 vierkante meter bonded warehouse hebben.

Transport door europa vanuit Dordrecht

Welkom bij RoadJet Logistics, hét transportbedrijf in Dordrecht voor al uw logistieke behoeften. Met onze uitgebreide diensten en jarenlange ervaring zijn wij dé betrouwbare keuze voor het vervoer van uw goederen door heel Europa. Of het nu gaat om containertransport, FTL (Full Truck Load), deelladingen of warehousing, wij hebben de expertise en middelen om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Container Transport

Als toonaangevend transportbedrijf in Dordrecht bieden wij diverse containertransportoplossingen, waaronder het vervoer van 20, 40 en 45ft containers en flatrack ladingen. Ons team zorgt voor een veilige en efficiënte levering van uw goederen binnen Europa.

FTL en Deelladingen

Voor volledige vrachtladingen (FTL) en deelzendingen (LTL) biedt ons transportbedrijf flexibele en betrouwbare oplossingen. Onze vrachtwagens zijn uitgerust voor het vervoeren van verschillende soorten goederen, van gekoelde producten tot industriële apparatuur.

Services

Container transport

Container transport van en naar belangrijke Europese havens

FTL en LTL

FTL en LTL transport door heel Europa

Warehousing

Ruim 10.000 vierkante meter bonded warehouse

Vraag over Transportbedrijf Dordrecht?

Neem direct contact met ons op of vul het formulier in op de contactpagina.

Warehousing

Ons moderne warehouse in Dordrecht biedt uitgebreide opslagmogelijkheden. Wij verzorgen het laden, lossen en opslaan van uw goederen, met extra diensten zoals leveringen met kraan en aan boord van schepen.

Specialistische Transportdiensten

Naast reguliere transportdiensten biedt ons transportbedrijf in Dordrecht ook specialistische oplossingen voor uitzonderlijke en gevaarlijke ladingen. Onze deskundige chauffeurs zijn goed opgeleid en kennen de internationale regelgeving, zodat uw lading veilig en zonder problemen vervoerd wordt.

Waarom Kiezen voor RoadJet Logistics?

Met jarenlange ervaring als transportbedrijf in Dordrecht garanderen wij een betrouwbare en tijdige levering van uw goederen. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw lading veilig en efficiënt wordt vervoerd.

Duurzaam transport

Wij zetten ons in voor milieuvriendelijke logistieke oplossingen door het gebruik van duurzame voertuigen en het optimaliseren van routes om de CO2-uitstoot te minimaliseren.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice staat altijd klaar om u te ondersteunen. Wij bieden realtime tracking en tracing van uw zendingen, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw vracht.

Flexibele opslagmogelijkheden

Wij bieden flexibele opslagopties, van tijdelijke opslag tijdens het transportproces tot langdurige opslag voor uw voorraad. Onze beveiligde faciliteiten zorgen ervoor dat uw goederen in goede handen zijn.

Temperatuurgecontroleerd transport

Voor goederen met specifieke temperatuurvereisten biedt ons transportbedrijf temperatuurgecontroleerde transportdiensten. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat uw goederen onder optimale omstandigheden worden vervoerd.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten van ons transportbedrijf in Dordrecht of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op of bel ons op 085-3001212. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw logistieke uitdagingen.