Logo Roadjet

Transportbedrijf Rotterdam

RoadJet is een transportbedrijf, tot oktober 2022 gevestigd in
de Waalhaven in Rotterdam, tegenwoordig in Dordrecht.

RoadJet: Uw Complete Logistieke Partner

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel transportbedrijf in Rotterdam? RoadJet is al meer dan 25 jaar uw toonaangevende partner in logistieke oplossingen binnen de gehele Benelux. Oorspronkelijk gestart in 1995 met container- en trailertransport, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige expediteur met uitgebreide diensten. Wij bieden oplossingen voor al uw logistieke vraagstukken, waaronder container transport, warehousing, ADR transport, FTL en LTL transport. Dankzij ons eigen team zorgen wij voor een efficiënte, veilige en snelle afwikkeling van uw goederen. Vraag direct een offerte aan of informeer naar onze uitgebreide mogelijkheden.

Een oplossing voor elk logistiek vraagstuk

RoadJet is begonnen als een bescheiden transportbedrijf in Rotterdam en heeft zich sinds 1995 ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de logistiek. Of het nu gaat om container transport in Rotterdam, volledige vrachtwagenladingen (FTL), deelladingen (LTL), of vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR), wij hebben de expertise om elke vervoersbehoefte te vervullen. Onze uitgebreide diensten omvatten het transport van diverse goederen zoals bouwmaterialen, houtproducten, koel- en vriestransport, zware staalconstructies, zonnepanelen en systeemkasten.

Waarom RoadJet?

  • Meer dan 25 jaar ervaring als transportbedrijf in Rotterdam
  • Klantgerichte aanpak
  • Volledige afwikkeling door ons eigen team
  • Betrouwbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit en loyaliteit
  • BREEAM-gecertificeerd
  • Uitgebreide expertise in container transport Rotterdam

Services

Container transport

Container transport van en naar belangrijke Europese havens

FTL en LTL

FTL en LTL transport door heel Europa

Ruim 10.000 vierkante meter bonded warehouse

Vraag over Transportbedrijf Rotterdam?

Neem direct contact met ons op of vul het formulier in op de contactpagina.

Container Transport Rotterdam

Uw Logistieke Partner in Rotterdam

Als transportbedrijf in Rotterdam bieden wij een breed scala aan logistieke diensten om aan al uw transportbehoeften te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in container transport in Rotterdam, waarbij wij zorgen voor de efficiënte en veilige verplaatsing van uw containers binnen de regio en daarbuiten. Daarnaast bieden wij uitgebreide warehousing in Rotterdam, inclusief op- en overslag, waardoor uw goederen op een veilige en georganiseerde manier worden opgeslagen.

Onze diensten

Onze expertise reikt verder met ADR-transport, waarmee wij het vervoer van gevaarlijke stoffen volgens de geldende wet- en regelgeving verzorgen. Voor volumetransport bieden wij FTL-transport (Full Truck Load), waarbij volledige vrachtwagenladingen efficiënt worden getransporteerd, en LTL-transport (Less Than Truck Load) voor deelladingen die kostenefficiënt en betrouwbaar worden afgehandeld. Met deze diverse diensten streeft RoadJet ernaar om elke logistieke uitdaging tot een succes te maken.

Naadloos logistiek proces

Bij RoadJet zorgen wij als toonaangevend transportbedrijf in Rotterdam voor een naadloos logistiek proces. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor warehousing in Rotterdam? Wij bieden complete op- en overslagdiensten. Onze fijne distributie zorgt ervoor dat uw goederen opgehaald, opgeslagen en gedistribueerd worden in de Benelux, altijd met de garantie van service en kwaliteit dankzij ons eigen team van professionals.

Duurzaam transport

Ons motto “Voor alles is een oplossing” weerspiegelt onze toewijding aan klantgerichte logistieke oplossingen. Wat het logistieke vraagstuk ook is, RoadJet regelt het. Als transportbedrijf in Rotterdam zijn wij uw betrouwbare partner voor diverse logistieke uitdagingen. Sinds 1995 investeren wij in langdurige relaties met klanten, partners en medewerkers. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide dienstenpakket? Neem contact met ons op via telefoon (+31 085-3001212), e-mail (info@roadjet.nl) of gebruik het contactformulier. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.