Logo Roadjet

Warehousing

Maak kennis met ons uitgebreide warehousing serviceaanbod voor de op-
en overslag van uw goederen. Meer dan 20.000 pallet plaatsen.

Efficiënte op- en overslag van goederen

Maak kennis met ons uitgebreide serviceaanbod voor de op- en overslag van uw goederen. Wij beschikken over een eigen loods met 9 laaddocks en sprinklerinstallatie. Met deze moderne faciliteiten laden en lossen wij met gemak 20’ft tot 45’ft containers.

In ons warehouse is plek voor een goede 20.000+ pallet plaatsen en zijn ook goederen welkom onder douane toezicht. We beschikken over een douane vergunning en kunnen daarom ook fysieke controles uitvoeren en inklaringen verzorgen. Naast het palletiseren van uw goederen verzorgen wij ook seal -en sorteerwerkzaamheden.

Ons personeel is efficiënt en vakbekwaam. In onze temperatuur gecontroleerde opslag zorgen wij op professionele wijze voor het veilig opslaan en distribueren van uw food en non-food producten. RoadJet biedt warehousing met flexibele opslagmogelijkheden, variërend van 1 dag tot enkele maanden.

Door de strategische ligging van ons warehouse in Dordrecht, tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, is onze warehousing bij uitstek geschikt voor de op- en overslag van uw goederen.

Onze warehousing oplossing

Op zoek naar de expert op het gebied van warehousing?
Wij verzorgen:

Wij zoeken voor elk warehousing vraagstuk een passende oplossing. Bent u op zoek naar een partij die nét wat verder gaat voor de opslag van uw goederen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent, dan denken wij graag met u mee.

Services

10.000 m2 bonded warehouse

Veilige opslag van goederen onder douanetoezicht

20.000+ palletlocaties

Flexibele opslaglocaties

Crossdocking

Snel en efficiënt goederen laden en lossen

Value Added Logistics-activiteiten

Extra diensten zoals labeling en assemblage

Vraag over Warehousing?

Neem direct contact met ons op of vul het formulier in op de contactpagina.